Pia, Henrik och Theo på vift i västra USA
Följ familjen Jakobsson Hanssons roadtrip i Västra USA sommaren 2016!
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Phoenix - Las Vegas
LA - San Diego
Death valley - San Fransisco

Från dagboken

Sista brevet hem...
Hangarfartyg o Bollywood...
Wet wet wet...
Balboa...
Lyxshopping på Rodeo driv...
Slappt värre...
Universal...
Sully, Woody o vi!...
Muscles...
Brandrök o danskt wienerb...

Kommentarer

04/08 av Johanna
Härlig oförglömlig resa!

04/08 av Eva-Lena
Kul läsning😀 Nu h

04/08 av Mona
Ni gjorde resan i verklig

04/08 av Peo
Tack Pia för kul läsning

02/08 av Pia
Sant, Bosse! Fast här i S

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Las Vegas, Usa
Tid och Datum 2016-07-13 14:07

Neon och blingbling


Dagen blev inte alls så speedad som befarat. I vanlig ordning vaknade vi tidigt. Eftersom frukost inte ingick på hotellet gav vi oss ut i bilen vid 8-tiden. Perfekt att åka strippen norr till söder i sakta mak, stanna till o köra ner rutan o fota alla de kända o galna platserna vi såg  - mestadels hotell. Venetian,  Bellagio,  Excalibur, Luxor, Flamingo och många många fler. Vi fotade Eiffeltorn o Triumfbågen, Frihetsgudinnan,  ett gammalt slott. Åkte också till den kända Welcome to Las Vegas-skylten o tog de obligatoriska fotona.

Efter frukost vid en affär i närheten av flygplatsen,  ställde vi bilen o promenerade några timmar. Det gick att hantera värmen,  43 grader, tack vare att det till stor del går bra att ta sig fram inomhus, mellan köpcentran, kasinon o restauranger. Det hände saker hela tiden - alltid nåt att titta på. Tyvärr också en hel del utslagna o tiggare. Bästa skylten hade en tiggare med humorn i behåll, där det stod "help me, too ugly to prostitute"...

Efter en fantastiskt god lunch på Rainforrest café åkte vi hemåt för lite bad. Det blev ett par härliga timmar vid poolen. Var i vattnet hela tiden, nästan omöjligt att ligga o sola på grund av värmen.

Efter en lugn stund på rummet gick vi till Adventure land, delen av hotellet med alla åkattraktioner. Tack o lov hade intresset för att åka en massa falnat från Theos sida sen igår,  så vi la istället nån timme på diverse spel i olika former. Sen gick vi till andra ändan av hotellet o såg en liten cirkusföreställning på 10 min. Två killar som utförde konster med varandra, starka o viga till tusen. Det är olika shower varje halvtimme. Ska försöka hinna med fler imorgon.

Kvällen avslutades med en biltur fram till stan igen för en bit mat och till sist - fontänföreställningen utanför Bellagio. Fint o mäktigt, men inte i närheten av den vattenshow vi såg i Dubai för några år sen.

Imorgon stiger vi upp tidigt för att hänga med på en flygtur över Grand Canyon o Hooverdammen!

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför