Pia, Henrik och Theo på vift i västra USA
Följ familjen Jakobsson Hanssons roadtrip i Västra USA sommaren 2016!
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Phoenix - Las Vegas
LA - San Diego
Death valley - San Fransisco

Från dagboken

Sista brevet hem...
Hangarfartyg o Bollywood...
Wet wet wet...
Balboa...
Lyxshopping på Rodeo driv...
Slappt värre...
Universal...
Sully, Woody o vi!...
Muscles...
Brandrök o danskt wienerb...

Kommentarer

04/08 av Johanna
Härlig oförglömlig resa!

04/08 av Eva-Lena
Kul läsning😀 Nu h

04/08 av Mona
Ni gjorde resan i verklig

04/08 av Peo
Tack Pia för kul läsning

02/08 av Pia
Sant, Bosse! Fast här i S

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Mammoth Lake, USA
Tid och Datum 2016-07-17 05:07

Mammutar och björnar


Roligt med ett så blandat innehåll på vår semester. Mammoth Lake har visat sig vara en enorm skidort, som nu på sommaren huserar mountainbike-cyklister i stora lass. Idag hade vi till och med nöjet att titta på national championships i Mountainbike! Häftigast var downhill - ofattbart att de inte faller när de slänger sig ut för stupande backar. Imponerande!

Bor på hotell Alpenhof. Hotellrummen verkar vara identiska i hela USA, alla rum har haft samma upplägg med två queen size-sängar, och mängder av kuddar. Vem använder dom???

Frukostvärdinnan berättade att hon sett en björn på vägen till jobbet. Överallt är det varningsskyltar om att inte lämna mat kvar i bilen etc. Vi har dock sluppit se någon.

Efter frukost åkte vi till ett område där massor av liftar utgick ifrån och där vi tog en gondol upp till en av Sierra Nevadas bergstoppar. Från de 51 graderna häromdagen i Death Valley, till kanske 25 här. Friskt i luften och härligt att andas! Efter lite foton på oss och den snö som faktiskt fanns där, tog vi gondolen ner igen.

Eftersom de hade en Adventure park där vi var, köpte vi ett band till Theo, vilket innebar att han kunde klättra klättervägg, åka Zip-line (linbana) och hoppa studsmatta fastspänd i sele (heter säkert nåt annat?) la vi sen ett antal timmar på dessa aktiviteter. Theo var en fena på klätterväggen. Perfekt att han fick "springa av sig" lite. Äventyret avslutades med att han fick en spindel o spindelnät målade i ansiktet. Kul när vi tvättade av det senare - eftersom solen tagit så mycket hade han ett vitt spindelnät kvar i ansiktet även efter tvätt.

Vi åkte sen en tur och kollade bland annat på ett par fina sjöar, Twin Lake, med ett mäktigt vattenfall. Hade definitivt varit möjligt att vara här längre.

Imorgon kör vi vidare i riktning San Fransisco. Fast vi kommer att stanna till längs vägen i en by/stad som heter Sonora. Får se vad morgondagen har att erbjuda!

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför