Pia, Henrik och Theo på vift i västra USA
Följ familjen Jakobsson Hanssons roadtrip i Västra USA sommaren 2016!
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Phoenix - Las Vegas
LA - San Diego
Death valley - San Fransisco

Från dagboken

Sista brevet hem...
Hangarfartyg o Bollywood...
Wet wet wet...
Balboa...
Lyxshopping på Rodeo driv...
Slappt värre...
Universal...
Sully, Woody o vi!...
Muscles...
Brandrök o danskt wienerb...

Kommentarer

04/08 av Johanna
Härlig oförglömlig resa!

04/08 av Eva-Lena
Kul läsning😀 Nu h

04/08 av Mona
Ni gjorde resan i verklig

04/08 av Peo
Tack Pia för kul läsning

02/08 av Pia
Sant, Bosse! Fast här i S

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: San Diego, Usa
Tid och Datum 2016-08-02 06:08

Wet wet wet


Vi har haft en underbar dag på Sea World.  Universal o Sea World har båda varit fantastiska parker för hela familjen - med den stora skillnaden att det idag varit oväntat lite folk och därmed inga köer! Vi var på plats när det öppnade och förstås var det inte så mycket folk då, men det höll alltså i sig hela dagen.

Började med att åka en bergbana 2 gånger på raken. Theo skulle vara 48 tum för att gå åka och vi kan konstatera att 48 tum är kortare här än på Disneyworld. Han var stolt och ivrig kan ni tro.

Klarade också av flera shower. Theo har ju så länge jag kan minnas pratat om späckhuggare. Nu fick han äntligen se dom. Vi skulle också sitta längst fram för att bli ordentligt våta - besvikelsen var därför stor när nästan alla andra blev träffade av späckhuggarnas vågor men inte vi. Detta togs igen med råge flera gånger under dagen. Inte minst jag själv drabbades av delfinernas leklust och när vi åkte nån Flumeride-liknande historia blev jag genomvåt igen.

Shower såg vi alltså med späckhuggare och delfiner och dessutom med sjölejon och till sist en med husdjur. De hade fått ihop hundar, katter, grisar, piggsvin, ankor, strutsar, papegojor, duvor o dessutom kängurur i sin show - så det hände verkligen nåt hela tiden. Ganska kul när det sprang in 3 vita katter i en lucka och så kom det ut 3 svarta istället, och en annan gång sprang det in en minicollie o ut kom en stor.

På Annas förslag (som ju bodde här för lite drygt 25 år sen) åkte vi sen till Seaport Village och åt middag. Ett mysigt område med strandpromenaden mot San Diego bay,  massor av restauranger o affärer.  en bit bort såg vi ett enormt hangarfartyg - San Diego är ju en stad fylld av militärer inom marinen. Detta fartyg vill Theo besöka - kanske imorgon.

Vår resa börjar närma sig sitt slut. Det kommer ta tid att smälta alla intryck! Och när vi kommer hem behöver jag nog semester...

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför