Koh Samui Hua Hin
Bangkok-Koh Samui-Hua Hin
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Jul i 30 grader

Från dagboken

God Jul!...
Nattmarknaden...
Framme...
Flygresan...
En avsmakstart......
Farväl och på återseende...
Supporters...
Mötte släktingar...
Dagar som flyter...
Siesta...

Kommentarer

03/01 av Jessa
Har redan läst om det på

25/12 av Anngärd
Ja, jag stammar :)

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

23/02 av Jessa
Tjusiga naglar 😘

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Göteborg/Frankfurt/Wien
Tid och Datum 2017-12-22 09:12

Flygresan


Världens kanske tråkigaste och längsta flygresa gick rutten Landvetter/Frankfurt/Wien/Bangkok.

Rutten Landvetter-Frankfurt gick med Lufthansa och gick rätt fort. En törrer macka och fri dryck ingick så det gick väl ingen större nöd på oss. I Frankfurt skulle vi vänta i nästan 5 timmar. Det kom nästan att bli min död!!! Tyskarna är nog det mest osympatiska folkslag jag träffat! Dessutom var flygplatsen ENORM, och för att få något i magen som inte tömde reskassan (donken) så var vi tvungna att gå ut från transferområdet och sedan gå igenom en ny säkerhetskontroll. I den kontrollen arbetade en man som om man nog letar i släktträdet inte helt oväntat har en avlägsen släkting med en alldeles för liten mustasch.... Jag fick bita mig i tungan för att inte citera en film: "Jag förstår inte hur man kan vara så jäkla stöddig, när man har förlorat två världskrig"! Vi hittade så småningom en lugn avgångficka med uttag så vi kunde ladda våra mobiler och surfplattor. Lite flappy bird och några öl senare så var vi påväg till Wien!

Wiens flygplats var mycket fin! Vi kom dit sent på kvällen så tyvärr var inte många ställen öppna, vilket vi blev lite besvikna över.! Vi skulle vänta i ca 2 timmar, så vi gick torrt.... Men vänthallarna var underbara!

På det stora planet som skulle ta oss till Bangkok hade jag specialbokat flygsäten så att vi skulle kunna sova gott, men Austrian airlines lär höra från mig när vi kommer hem för de platserna vi förbokat avspeglades inte alls i de vi fick! Sov nog totalt 1,5 timma på flygresan... Utbudet på surfplattorna som fanns i ryggstödet på varje säte var dock utmärkt! Både spel, filmer, serier, radiokanaler osv fanns och hörlurarna var gratis! Drycken var också gratis och maten utsökt!

Jag har tyvärr inga bilder här, var för trött för att orka....

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför