Koh Samui Hua Hin
Bangkok-Koh Samui-Hua Hin
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Jul i 30 grader

Från dagboken

God Jul!...
Nattmarknaden...
Framme...
Flygresan...
En avsmakstart......
Farväl och på återseende...
Supporters...
Mötte släktingar...
Dagar som flyter...
Siesta...

Kommentarer

03/01 av Jessa
Har redan läst om det på

25/12 av Anngärd
Ja, jag stammar :)

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

23/02 av Jessa
Tjusiga naglar 😘

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Bangkok/Hua Hin
Tid och Datum 2017-12-22 09:12

Framme


Säkerhetskontrollen i Thailand kan vara väldigt dryg, men de två gånger vi har varit i Bangkok har det varit väldigt smidigt! Denna gången blev vi handplockade att gå till en kontroll som låg bakom en vägg! På vägen dit hann man önska mer än en gång att man hade skitit på planet - om det nu skulle bli så att man skulle vara tvungen att genomgå en kontroll av diverse kroppsöppningar... Vi slapp det momentet och hade gått igenom hela kön och kontrollen på 10 minuter!

Taxin hade våran vän i Thailand förbokat åt oss. Den var lite sen. När vi kom ut på vägen förstod vi varför.... Det var så mycket trafik att den resan som skulle ta 2.5 timmar landade på 5!!! Jag som inte hade sovit på planet var helt förstörd.

Väl framme vid det fantastiska huset i Hua Hin Hill Village 1 blev vi glada att nyckeln vi fått på posten passade! Vi packade upp snabbt som attan och Henke ringde vår kompis som kör Tuk-Tuk för nu behövde vi äta! Tack vare den långa taxiresan hade de flesta matställena hunnit stänga, men till slut hittade vi ett öppet ställe och fick äntligen riktig thaimat!

Dagarna här är just nu väldigt varma, men nätterna har varit kyliga! Tråkigt men det vänder idag! Vi ska försöka äta så ofta vi kan på foodcourten (lägger upp bilder på det senare). Där kostar middag för 4 inklusive dricka ca 90 kronor och det vi ätit är skitgott! Igår åt vi dock på närmsta haket "Coconut", se bilder!

 

 

 

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför