Koh Samui Hua Hin
Bangkok-Koh Samui-Hua Hin
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
Jul i 30 grader

Från dagboken

God Jul!...
Nattmarknaden...
Framme...
Flygresan...
En avsmakstart......
Farväl och på återseende...
Supporters...
Mötte släktingar...
Dagar som flyter...
Siesta...

Kommentarer

03/01 av Jessa
Har redan läst om det på

25/12 av Anngärd
Ja, jag stammar :)

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

25/12 av Anngärd
ni ser ut att trivas som

23/02 av Jessa
Tjusiga naglar 😘

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Hua Hin
Tid och Datum 2017-12-25 10:12

God Jul!


Julafton i tropisk värme! Trodde aldrig jag skulle gilla det här men det har varit GREAT! Dagen började med en frukost som matchade matlusten i värmen.. Massor av färsk frukt, yoghurt och juice!

 

Dagen fortsatte med veckans varmaste dag, +34 grader i skuggan och man avled typ bara man tänkte på att lägga sig i solen! Skuggplats den större delen av dagen och när klockan började närma sig 13 så tog vi våra fartvidunder till fordon och åkte ner till Market village, en gigantisk galleria med allt från billigt krimskrams till dyra "märkeskläder". På agendan stod att köpa skithuspapper (som försvinner som en avlöning) och inslagspapper för de sista julklapparna som vi hade inhandlat på nattmarknaden. Skithuspappret (läs dunet....) hittade vi snabbt men inslagspapper var svårare. Till slut hittade vi rullar med 0,5 meter på.

Efter det passade vi på att äta lite pizza, sen åkte vi hem igen.

Amanda väntade på tomten, men jag tyckte det kändes tråkigt att sätta sig framför Kalle på tv:n när det var så fint ute så hon fick vackert vänta tills solen gått ner. Vi kopplade upp datorn mot tv:n. Tydligen sänder inte SVT julprogrammen worlwide, så vi letade framj ett gammalt avsnitt och fick sällskap av gamle Arne som hälsade julen välkommen.

Tomten kom också, till vissas förtret! Tydligen tror man inte på tomten när man är 15 år... När man är 12 tror man inte heller, men kan i alla fall skratta åt det! Tomten hade i alla fall tid att stanna för att dela ut paket!

Efter paketöppningen var det glädjetårar och muntert värre! Nu var det snart dax att skypa med familjen i Sverige! Tyvärr hade glädjetårarna resulterat i en outhärdlig trötthet och Jossan hade somnat. Vi pratade en stund, sen gick barnen och la sig. Vi vuxna satt kvar ute och tittade på Bad Santa 2. Klockan var över 23 när vi gick in och då var det ff över 27 grader varmt!

 

 Julfrukost

Julpyntat i entrén till Market village

Julpyntat på gatorna

Ljusslinga vi köpte och gjorde fint vid huset.

Trevlig pose utanför Market village

Merry X-mas

Anngärd skrev 2017-12-25 17:12
Ja, jag stammar :)
Anngärd skrev 2017-12-25 17:12
ni ser ut att trivas som fisken i vatten :)
Anngärd skrev 2017-12-25 17:12
ni ser ut att trivas som fisken i vatten :)

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför