Carin i Kenya
Följ min resa från Sverige till Emali i Kenya
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum
2

Från dagboken

Tillbaka i sverige igen...
Mässlingen är här...
Massaj Land...
Emali...
Framme i Kenya...
Bara 12 dagar kvar...

Kommentarer

06/03 av ben
Hej, jag vill berätta om

10/03 av zoddgjltew@yahoo.ca
bns power leveling

10/03 av riampiewue@yahoo.ca
blade and soul gold

06/11 av carin
Hejsan, härligt att du fö

05/11 av Madeleine
Det låter helt fantastisk

Följ denna dagbok

RSS-feed

Tid och Datum 2012-11-20 20:11

Tillbaka i sverige igen


Nu är jag åter hemma igen. Resan har varit fantastiskt, jag har mött så många fantastiska människor och framför allt fantastiska barn.

\r\n

Att resa till ett fattigt område där människorna varje dag kämpar för att få mat för dagen är både skrämmmande och ledsamt. Men att träffa alla människor som försöker hjälpa är otroligt starkt. Personalen på Nalaala kliniken som så positivt tagit i mot oss och visat så mycket intresse att lära sig om förebyggande hälsokontroller. Att sedan få åka med de 5 barn som hade allra svåraste besvär till sjukhuset i Narobi 3 timmar bort och där följa barnen till optiker och ögonläkare kändes så fantastiskt.

\r\n

Barnen var i åldrarna 7 till 16 år. Ingen hade tidigare varit på hälsokontroll tidigare och inte heller kontrollerat synen innan.

\r\n

Två fick glasögon, tre behandling för infektioner och allergier. och tyvärr var synen hos den älsta pojken redan förstörd, inga hjälp fanns att få. Blind på ett öga och endast 20 % syn på det andra.

\r\n

När jag frågade om hans chanser här i livet fick jag till svar att människor med handikap är dömda till ett liv i missär. Bara om man har en sponsor kan livet bli drägligt!

\r\n

Jag kan få en sådan tung känsla i bröstet så det knappt går att andas när jag tänker på denna pojk och alla andra fattiga föräldralösa barn som är så beroende av att någon kan hjälpa.

\r\n

Ett stort tack till Erikshjälpen, Rafiki och Läkarbanken som gjort mitt och Ingmaries uppdrag möjligt.

\r\n

Stort tack och varma kramar till alla mina nya vänner i Emali, Kenya

\r\n

Kanske ses vi igen<3<3<3

ben skrev 2018-03-06 22:03
Hej, jag vill berätta om det goda arbetet som Dr Ben gjorde i mitt liv. Han botade mig av hiv som har varit en stor stigma i mitt liv, men tack vare Gud allsmäktig läste jag om hiv och jag såg en kommentar från en kvinna som sa att Ben Ben botade henne, jag kontaktade henne och hon bekräftade att den Det är sant, jag tog det med mig att kontakta honom, vi pratade och han skickade mig det läkemedel jag använde det bara 14 dagar och idag har jag bekräftats negativt på 4 olika sjukhus. Du kan nå mig på min email: soniastevens1995@gmail.com. hans email: drbenharbalhome@gmail.com eller whatsapp honom: +22893464014. Han kan också bota andra dödliga sjukdomar som cancer, ALS, dainties, han kan också göra kvinnan gravid med sin växtbaserade medicin En annan testifierare

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför