två mormorar på vift .. igen
kulturresa
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Teneriffa och kläder...
Teneriffa...
Dagbort borta...
Bannabulla från Rom...
Rom - favorit i repris...
Wien - hemfärd...
Wien - dag fyra...
Wien - dag tre...
Wien - dag två...
Wien - dag ett...

Kommentarer

16/10 av Carina
Väntar nu med spänning på

12/10 av Carina
Kommer det ingen bild på

31/07 av Marie
Låter mycket spännande. R

29/07 av Carina
Skönt att ni kom fram som

22/07 av Marie
Tycker det är hysteriskt

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Wien
Tid och Datum 2017-07-22 20:07

Wien - dag ett


Jaha då kom väl mormorerna iväg till Wien då. Tidigt från Motala för det kan ju hända nått.., och jo det gjorde det. Det fanns nästan ingen parkeringsplats kvar. Lite svettigt blev det. Men vi blev invisade i ett p-hus till slut.

Sen gick det bra och vi anlände på em enligt tidplan. Tog en buss in till stan och sen blev det svettigt igen .. inte bara den tryckande värmen.. vi visste inte vart vårt hotell låg.. Vi var där vi skulle men såg inget hotell. På med GPS:en och så gick vi några meter framåt, några meter åt sidan och tillbaka. 

Sen blev vi trötta av allt folk som gick omkring och såg ut att veta vart dom skulle. Svettiga var vi.... Frågade en vänlig man om han visste vart vi skulle.. eller nja om han visste vart vårt hotell låg.. Det låg typ 50 meter bort..

Jättefint och kallt rum.. ja AC:n åkte ner till frysgrader. Stor balkong 👍 (Fast man fick värmeslag så vi kunde inte sitta där mer än mitt i natten) 

Sen ut och reka lite för mormorerna behövde äta. Bra ställe 100 m bort där vi åt o drack lite gott. Sen hem igen. Två dödströtta och svettiga (det var avduschat) mormorer släckte lampan kl 20.00 och sa suss gott. Det är ett fritt land vi lever i och då får man lägga sig när man vill! Hur det förhåller sig med den saken i Österrike struntar vi faktiskt i.

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför