två mormorar på vift .. igen
kulturresa
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Teneriffa och kläder...
Teneriffa...
Dagbort borta...
Bannabulla från Rom...
Rom - favorit i repris...
Wien - hemfärd...
Wien - dag fyra...
Wien - dag tre...
Wien - dag två...
Wien - dag ett...

Kommentarer

16/10 av Carina
Väntar nu med spänning på

12/10 av Carina
Kommer det ingen bild på

31/07 av Marie
Låter mycket spännande. R

29/07 av Carina
Skönt att ni kom fram som

22/07 av Marie
Tycker det är hysteriskt

Följ denna dagbok

RSS-feed

Tid och Datum 2019-02-04 12:02

Teneriffa och kläder


Nu ska ju mormorerna åka på solsemester och då blir det extra jobbigt med kläder och packning... nja viss erfarenhet har vi ju från resan till Cypern. Och alla andra packningar för övrigt som alltid är en egen historia. Men nu är det ju bekymmer med vinterkläderna... dom behöver vi ju inte där men här.. ska vi behöva släpa med vinterjackor och stövlar till Teneriffa ... hur ska det här bli? 

Men nu förstår ni mormorerna hade ett litet digitalt rådslag och sen bokades parkering i huset mitt emot flygterminalen.. ja det är ju förstås ett parkeringshus... och där kan vi klä om inför solresan. Nej nej vi tar inte på baddräkten redan där, den får komma på sen, men vi kan lämna de vintriga jackorna och stövlarna i bilen. Smarta är vi!

Som grädde på moset behöver vi inte sopa snö och skrapa bilen när vi kommer hem... man vet ju aldrig.. även i Göteborg kommer snö även om det mest regnar på tvären. 

Vi har rekat lite också vad man kan göra på Teneriffa. Riddarspel någonstans i nån borg, båtturer till nån grannö eller fara upp till vulkanen Teide. Men vulkan avråds för personer med nån funktionsnedsättning då det är högt att gå... såå... vulkan utgår pga av mormorernas ”dåliga höfter och rygg” 

Båtturer utgår pga viss rädsla för att vara på havet... och riddarspelen är så sent på kvällen... 

Men det blir en supermysig resa... en mormor sitter under parasoll och läser.. den andra pressar i solen... och så finns det wi-fi så då måste man ju kolla alla social media.. supersociala

Men en skvätt bubbel ska väl intas på balkongen 👍

To be continued..

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför