ika och erik around the world
följ med på våra resor
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Auckland...
Waitomo Caves...
Egmont national park...
Nelson-Wanganui...
Westport-Nelson...
Arthur´s Pass...
Christchurch och Banks Pe...
I am going on an adventur...
Lake Pukaki, Lake tekapo ...
Dunedin och Oamaru...

Kommentarer

01/01 av Kerstin
Så häftigt! Lycka till på

31/12 av Kerstin
Så härligt att det luktar

30/12 av Kerstin
Så himla vackert och vilk

30/12 av Kerstin
Vilket landskap! Ser ut a

28/12 av Tina Vestlund
Så skönt att allt gått br

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Nya Zeeland
Tid och Datum 2019-01-20 19:01

Westport-Nelson


I förrgår åkte vi mellan Westport och Nelson. Vi hoppades på att vara framme i tid så att vi kunde gå runt på stan lite. Vi kom dock inte fram förrän vid tvåtiden och då hade de flesta affärerna stängt. Det är en sak som är tråkig att de stänger affärerna väldigt tidigt på lördagar och helt stängt på söndagar, även under högsäsongen. Vi såg dock det svenska bageriet och juvelerarbutiken som har designat ringen i Sagan om ringen. Vi hittade en affär med roliga prylar se bild nedan (om det går att ladda upp). 

Jag har alltid funderat på hur det är att bo i en stövel/känga eller alltid kanske är att ta i men sedan jag såg att man kunde göra det. Så igår åkte vi mitt ute i skogen och checkade-in i vår stövel ett mycket märkligt ställe de hade ett café också som såg ut som en cirkus.

Vår stövel hade två våningar på övervåningen fanns sovrum, på nedervåningen fanns vardagsrum, kök och toalett. Vi hade också egen uteplatts. De som ägde stöveln var ett mycket trevligt par. Vi beställde lite mat och fick den serverad, det var så god förrätt, varmrätt och efterrätt. Sedan satt vi och läste och drack bubbel resten av kvällen och njöt av vår ledighet. Det var väldigt skönt med en kväll där man bara kunde sitta i värmen och njuta.


 


 

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför