Resor i Skandinavien
Resor
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Åka till Maldiverna 2017...
Resejournal runt Sverige ...
Bermuda - Semesterparadis...
Varför Åka Till Sverige F...
Allt du behöver veta när ...
Hundspann i Sverige...
Julmarknad i Gamla stan i...
Den underjordiska staden ...
Norrsken i år – vart, när...
Reseguide Stockholm...

Följ denna dagbok

RSS-feed

Tid och Datum 2017-05-18 12:05

Åka till Maldiverna 2017


 Maldiverna är en ögrupp som ligger på södra delen av Lakshadweep öarna i Indien och cirka 700 km sydväst om Sri Lanka. Det är landet av vita sandstränder och kristallklart blått vatten. Med överflödande vattenlevande liv och fantastiskt korallrev är Maldiverna det självklara valet för dykare. Maldiverna kan ses som en samling av korallöar som ligger vid Indiska oceanen.

Väder

Vädret är oftast fuktigt, varmt och soligt hela året. Detta gör det gynnsamt för dykning och därmed kommer tusentals dykare hit för att njuta av sporten. Det har även sätt till att många surfare runt om i världen kommer hit.

Tillgänglighet

Maldivernas internationella flygplats och andra flygplatser i ön är källan till anslutning med andra delar av världen. Efter att nå flygplatsen resenärer behöver anställa ett sjöflygplan eller motorbåt eller den lokalt används Dhoni för att nå deras önskad plats. De andra transportsätt som används för att flytta från en plats till andra turister kan ta hjälp av motorcyklar, taxi eller ta en promenad på cirka 10 minuter. För att hoppa från en ö till en annan behöver resenär använda öns färja.

Maldiverna sightseeing platser är obeskrivliga. Val- och delfinsafari är en källa till avkoppling och ett tvång när du är i Maldiverna. Mer än cirka 20 arter av valar och Spinner delfiner kan ses här. Många orter erbjuder exklusiva resor för sådana äventyr. Turister kan njuta av olika sorters vattensporter såsom parasailing och surfing.

Klä dig rätt

Innan du beger till till en destination som Maldiverna, se till att du har din klädsel fixad. Se till att du har med dig det du tycker allra mest om. Vare sig det är favorit baddräkten eller de mest omtyckta underkläderna, hos Houseoflingerie.se kan du inhandla allt du behöver, ta dig en titt vetja.

Maldiverna turism

Maldiverna är som en serie av vackra korallöar, och ligger i Indiska oceanen. Det är en bra plats för vatten sport anhängare och för personer som hittar oemotståndlig att behandla själva under solen. Det finns många turister platser nära Maldiverna som har lockat besökare till ön. Flera öar har enorma laguner som hjälper dem som ytterligare attraktion till dessa platser.

· Platserna att besöka i Maldiverna inkluderar vissa berömda moskéer som Grand Friday Mosque, största ön; den Hukuru Miskiiy, den äldsta i ön och palatset Mulee Aage.

· Nationella museet för Maldiverna ligger i Sultan Park är ett mycket gammalt palats som omvandlas till ett museum senare, är känd bland de Maldives turist platserna.

· Fiskmarknaden i Maldiverna är en annan turistattraktion. Resenärer kan bara ta en titt på de olika fiskprodukter eller erfarenhet fiske sig mestadels under natten med en öppen stjärnhimmel overhead.

Mat

Det finns många bra restauranger i Maldiverna som ger ljuvlig mat till resenärer. Köken inkluderar kontinental, thailändska, indiska och Regional mat sorter.

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför