Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Berlin
Tid och Datum 2011-05-20 23:05

Dag 2


Resan startade klockan sju på morgonen med en kort bilfärd till Trelleborgs hamn. Vi checkade in precis 7.30, en halv timme innan avgång, precis som det stod att vi skulle. Än så länge var allt bra. Efter incheckning svänger F en skarp vänster och blir stoppad av en poolbil. Han hojtar att vi körde fel, scandlines är rakt fram... förvirringen är total. Vi hade ju fått bana 54... F parkerar och springer tillbaka för att få reda på att vi visst skall åka med skruttfärgan som står framför oss. TT Line och Scandlines har ett samarbete.

Inget att göra, vi kör på och börjar blir lite rädda. Sex timmar på en färga som har sisådär tio stolar förutom restaurangen. Vad skall vi göra på sex timmar?? Åter rycker F ut och frågar i receptionen om vi kan få sitta i restaurnagen trots att vi har egen mat med oss. Det gick bra och vi blir överlyckliga när vi ser att de har ett litet lekrum med bollhav och TV.

 

Sex timmer gick hyfsat fort, vi lekte, spelade spel och var ute på små promenader.

Nu var det dags för bilfärden i tyskland. Vi hade nog tur för det var inte så mycket trafik. Fick en tankeställare dock när vi åkte igenom Berlin, motsatt sida var så gott som stoppad, kanske borde vi kolla rutten och inte köra genom stora städer runt fem/sex.

Det gick dock väldigt bra, klockan hann dock bli sju innan vi kom fram till campingen. Tolv timmars färd blev det. Vi firade det genom att åka till Tropical Island direkt efter vi satt upp vagnen. Ett härligt välförtjänat bad på ett otroligt ställe. Vi funderade dock om man verkligen kunde vara där två hela dagar, ser ju inte så stort ut.

Barnen stupade i säng vid tio och det tog inte många minuter sedan kom två trötta föräldrar efter.

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför