Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Gunzburg
Tid och Datum 2011-05-23 22:05

Dag 6


Heldag på Legoland.

Jag måste säga att jag inte varit med om något liknande. Vi tog det lugnt på morgonen vilket gjorde att vi inte var inne förrän tio. Det var lite småkyligt när vi åt frukost så vi packade ned fleece till alla samt regnkläder. Idag kunde det bli vilket väder som helst, men det blev det inte. Vi behövde varken fleece eller regnjackorna, vad vi skulle behövs var shorts och solkräm. För det blev en helt underbar sommardag.

 

Fördelen med att åka innan den ”riktiga semestern” måste var det faktum att det inte är folk på nöjesparkerna. Jag har inte varit med om någon gång att de efter man åkt en attraktion frågar om man vill åka en gång till. Det var ingen kö, bara att gå rakt in och ville man sitta kvar och åka en gång till gjorde man det. Ingen behövde gå ut och ställa sig i kö igen för det fanns ingen kö!!

Ni kan alla räkna ut att det blev mycket åkande idag. Mest impad av Madde som åkte allt. Det slutade med att man själv stod kvar på perrongen lite snurrig i huvudet och tittade på henne åka. Lite mer synd om den lille, som i detta fall var för liten. De hade gränserna 80, 100 och 120. Givetvis var de roligaste karusellerna 120 vilket gjorde att Amanda snällt fick titta på. Skall inte klaga, det fanns så hon klarade sig, men det är ju alltid roligast att göra det man inte får. Provade smussla in henne, F bad henne stå på tå, men de köpte inte det så vi fick snällt vandra ut igen.

Personalen på Legoland var otroligt snälla, de vinkade och pratade med barnen. Amanda satt på en karusell och när hon kom fram pratade de med henne, hon nickade snällt och blev iväg skjutsad på karusellen en gång till. Vi stod snopna och väntade, hade inte tänkt åka fler gånger.

Åter till campingen klockan sex då Legoland stängde. Tro inte det slutar här. Nej denna camping tillhör Legoland, finns iofs inga karuseller men sisådär 10 lekplatser med olika teman, sjörövare, båtar, pyramider… Ni kan gissa att barnen har njutit av detta stopp. Jag hade väl gärna sett lite mer faciliteter såsom att slippa stå ute och diska, men vad är det man säger: Glada barn = glada föräldrar så här är en glad familj.

 

Gunilla skrev 2011-05-24 21:05
Tur att Amanda inte kunde sträcka på sig tillräckligt. Vet av erfarenhet hur det är när syskon nummer två vill vara lång nog att åka karusell och kommer förbi vakten men inte når upp till huvudstödet på karusellen.
Lise o John skrev 2011-05-24 19:05
vilken härlig semester ni har och roligt att ni har tur med vädret
Gunilla skrev 2011-05-24 18:05
Vilka fina kort och vilken härlig start på er semester. Kikade på väderutsikterna för området runt Venedig - idag 29 grader så det bådar väl för en fin fortsättning också. Kram!

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför