Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Venedig
Tid och Datum 2011-05-25 23:05

Dag 8


Idag har det verkligen varit semester. E och M gick och handlade frukost vid 8-tiden på campingens supermarket. Vi satt ute och åt och det var redan varmt och skönt. Kl 10 hängde vi på låset till poolområdet och badade sedan till 13 när de stängde för siesta. Man kan inte annat än vara lite imponerad. Vilket poolområde, det fanns allt både för vuxna och barnen. 50 m bassäng, bubbelpool, vågmaskin, vattenrutschkanor.. you name it they got it! Svårt att slita sig därifrån då de stängde, men det var en behövlig vila ifrån poolerna.

Lunchen avklarades i förtältet och sedan bar det av ned till stranden. Vi byggde sandslott och pooler samt badade för glatta livet. M var dock lite försiktig efter att vid första badet blivit nypt av en krabba.
 

Temperaturen har under dagen legat på strax över 30 grader i skuggan så det har varit riktigt varmt. Nu är man glad för träden på campingen som ger lite behövlig svalka. Kl 16 var det dags för ett besök i poolområdet igen. När poolen stängde för dagen kl 18 så blev det en promenad runt campingen med barnen på sparkcykel. Det bjöds på smakprover av ost, skinka och vin men också kakor och tårtbitar. Passade bra efter en lång dags njutande och som aptitretare innan maten. Temperaturen har nu sjunkit till 28 grader så det blir behagligt att sitta ute och äta.
Efter maten blev det en rundtur med tåg på campingen, den är verkligen stor. Det är tusentals platser och mängder med affärer och restauranger/baren inne på området.

Gunilla skrev 2011-05-27 14:05
Vilken strand! Så tömt var där nog ingenstans när vi var i trakterna i slutet av juni-08. Skönt att den långa bilresan gått så bra. Det var duktigt av tjejerna. Hälsa och krama från oss. Sotis lever lugna lata dagar.
lise och john skrev 2011-05-26 19:05
vilken härligt campingplats ni har valt och vad duktiga tjejerna är ha det så bra

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför