Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Frejus, France
Tid och Datum 2011-06-02 20:06

Dag 14


Vi gav oss iväg för de sista sex milen till campingen som vi tänkt ha som bas för att utforska Franska Rivieran. Väl framme parkerade vi vid incheckningen och gick sedan in för att välja vilken plats vi ville ha. Efter att ha fått in vagnen på plats gick E och barnen och badade medans F försökte förklara för receptionisten att det finns olika typer av eluttag och kopplingar. Efter en stunds tvistande så ringde hon den ansvarige elektrikern för campingen som kom ut till vår plats för att kolla läget. Han kunde inte ett ord engelska men kliade sig lite i huvudet och sa något som jag uppfattade som att han strax skulle vara tillbaka. Efter att ha väntat lite längre än ett strax så kom han tillbaka med en kabelstump som han själv skarvat ihop med hela rätt kontakter. Det visade sig också fungera så äntligen kunde vi få lite kyla till kylskåpet igen. Förmiddagen ägnades åt att utforska campingens badanläggning, den var helt okej men det verkar som om de inte är så noga med underhållet i detta land. Allt ser mycket mer slitet ut än var man är van vid även om man kan se att det säkert varit riktigt fint en gång i tiden.
Efter lunch tog vi en biltur in till Saint-Raphael för att kolla in stranden och tågstationen då vi har för avsikt att åka tåg till Monaco imorgon. Det verkar inte riktigt som någon vet när tågen går men vi gör nog ett försök. Vore nog kul för barnen att slippa bilen ett tag efter ca 240 mil.
Vi avslutade kvällen med att smyg-grilla på campingen trots förbud. Till efterrätt blev det färdiggjord chokladpudding med grädde, en cappucino och ett glas Sheridans likör. Ett parti UNO med barnen och sedan läggdags för att orka med morgondagens utflykt.

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför