Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Geneve, Schweiz
Tid och Datum 2011-06-08 09:06

Dag 20


Under natten hade beslut tagits. Vi skulle gå upp och fråga om vi inte kunde stanna lite längre, checka ut kl halv tre istället för halv tolv som man skall. Än så länge har ingen camping varit full och inte denna heller så det fanns kanske chans att de lät oss vara kvar. Precis som på de andra ställena gick det bra. Vi packade därför ner kameran och begav oss in till staden. Vi hade sett att det gick ett turist tåg. Kunde ju vara en kul grej, få se lite sightseeing samtidigt som barnen får åka lite tåg.

 Det visade sig dock att det tåget vi valde åkte ungefär samma rutt som den vi tagit oss själva igår på kvällen. Blev dock trevligt ändå, man fick reda på lite under vägens gång. Efter tåget gick vi in till den gamla delen av stan. Otroligt charmigt ställe. Är verkligen Geneve en storstad för det vi sett, iofs inte mycket, men det känns som en stad man skulle kunna bo i, om man hade otroliga summor på banken förstås. För det var dyrt som skam allt.

Vi hann inte mycket men är glada att ha sett lite och tar hem bra minnen från Geneve. Tillbaka på campingen blev det att laga mat medan F och barnen gick till poolen (vet ej om det kallas pool eller plask balja..). Jag gjorde iordning för avfärd så när de kom tillbaka fick vi ta maten ned till havet och sätta oss på en filt och äta (hade packat ned bord och stolar). Det var dock väldigt mysigt, solen tittade fram och det blev väldigt varmt och gott.

Klockan halv tre checkade vi ut och satt åter i bilen. Målet var att komma över till Tyskland. Vi hade beslutat att åka till badlandet Weissenhauser Strand som avslut på denna semester. Något sista för barnen så de klarar resan hem, så det var bara att plöja lite mil så att resan dit inte blev allt för odräglig imorgon. Vi hann 50 mil, det får man väl vara nöjd med. . Hamnade i Karlsruhe, ingen höjdar camping men vi skulle ju bara duscha och sova så det fick duga.

 

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför