Familjen Skölds husvagnssemester 2011
Följ vår resa till Italien och Frankrike
Namn:  
Lösenord:

Dina bilder

Huvudalbum

Från dagboken

Dag 23...
Dag 22...
Dag 21...
Dag 20...
Dag 19...
Dag 18...
Dag 17...
Dag 16...
Dag 15...
Dag 14...

Kommentarer

12/06 av Gunilla
Skönt att ha er hemma i S

08/06 av Susanna
Åh herregud- här skriver

08/06 av Gunilla
Vem är det tjejerna lyssn

07/06 av Therese
Vilken härlig resa ni är

06/06 av john o lise
härligt att man kan läsa

Följ denna dagbok

RSS-feed

Plats Plats: Weissenhausen Strand, Tyskland
Tid och Datum 2011-06-08 20:06

Dag 22


Vaknade tidigt. Alla sov gott i vagnen så jag tog på mig löparskorna och tog mig ut en lite kort runda. När jag kom tillbaka började de röra på sig. Gick ned med Madde till affären för att köpa lite frallor. Efter en god frukost klädde barnen på sig badkläder och vi gick in till badlandet. Här spenderade vi fem timmar. Godkänt helt klart men lite svårt när man varit på Tropical Island. Finns nog inte så många badland som kan klara det vi upplevde där. Det finns ju lite annat också så vi klädde på oss för att gå och spela lite bowling, leka på lekplatserna som finns. Dessvärre så tar de inte Visa kort här och vi hade inte ute så mycket kontanter så det fick bli att hitta på något som inte kostade skjortan. Ute fanns bra lekplatser så det fick bli detta. Började dock regna så vi fick omplanera. Hittade som tur var ett rum där de kunde studsa lite samt åka flotte. Detta aktiverade dem ett bra tag. Lagom tills det var matdax. Gick på restaurang idag med då det inte går att grilla. En rolig restaurang med djungel tema.

De hade massvis med olika djur därinne som rörde sig och lät autentiskt. Barnen var lite försiktiga först, inte utan anledning. Gorillor, leoparder, panter och ormar som var riktigt realistiska så det var häftigt att se.

Maten var riktigt bra och eftersom vi var i Tyskland passade en kall öl riktigt bra.

 

Imorgon bär det troligtvis av för sista sträckan hem. Ett besök i Bordershopen för att proviantera inför sommaren sedan genom Danmark för att förhoppningsvis anlända hem under kvällen. Ser fram emot att få träffa Sotis igen som vi alla saknat så mycket samt alla våra trevliga vänner.

Kommentera

Text

Ditt namn

Din e-post


Skriv in de två orden, som du ser på bilden, i rutan ovanför